Wanneer jy 'n nuwe bladsy met items skep, het jy nou die opsie om bestaande inhoud te dupliseer. Die nuwe bladsy sal met die oorspronklike gesinchroniseer word, so enige veranderinge wat aan een gemaak word, sal op beide toegepas word. Hierdie funksie bied buigsaamheid en laat jou toe om gekoppelde inhoud maklik te bestuur.